Маркетинг

Порталот hotxxx.com.mk е водечки  македонски сајт за дружење, запознавање и xxx контакти што го прави атрактивен сајт како  медиум за успешно и современо рекламирање и промовирање на вашиот бренд, производ или услуги. Имаме повеќе илјади регистрирани корисници. Дневно по 7.000 посети и месечно над 350.000 отворени страници.


Ценовник

1.Џамбо банер                                    728*90      650 евра месечно

2.Топ банер горе лево                        468*60      450 евра месечно

3.Топ банер горе десно                      440*60      380 евра месечно

4.Средишен банер                              468*60      380 евра месечно

5.Банер лево колона горе                300*250      250 евра месечно

6.Банер лево колона средина          300*250      250 евра месечно

7.Банер лево колона доле                300*250      200 евра месечно

Сите банери се видливи на сите страници


Нудиме и дополнителни поволности доколку сте заинтересирани за рекламирање на подолг период:

  - 3 до 5 месеци - 10%

  - 6 до 8 месеци - 20%

  - 9 до 12 месеци-35%

За резервации, цени и информации за рекламниот простор, контактирајте не!

mail : xxxkontakti@yahoo.com