Страничен секс

Страничен секс. Инструкции: легнете на едната страна на подот или креветот. Нозете наместете ги под прав агол или поедноставно со телото направете Л на латиница. Партнерот треба да се качи врз вас со нозете исправени. За да може лесно и брзо да пенетрира, нека се потпре на раце. Едната зад вас, а другата нека ја смести пред вашите гради.

Типови 1X2

Доколку сте корисник на Телеком испраќате СМС порака на  бројот:   144 634

Доколку сте корисник на Оне.ВИП  испраќате СМС порака на бројот:   141 236

Цена на пораката е 20 ден.+ ддв