Секс врз легнат маж

Секс врз легнат маж. Инструкции: Тој нека легне на грб со нозете подвиткани и малку разделени. Вие седнете врз неговиот пенис, со рацете потпрете се на рацете на подот, а нозете свиткани ставете ги до неговата глава. Неговите раце се слободни за да ве милува. Ако сакате полесно да дојдете до Г - точката, навалете се со телото назад, кон неговите нозе.

Типови 1X2

Доколку сте корисник на Телеком испраќате СМС порака на  бројот:   144 634

Доколку сте корисник на Оне.ВИП  испраќате СМС порака на бројот:   141 236

Цена на пораката е 20 ден.+ ддв