Секс на колена

Инструкции: легнете на едната страна, но не заборавајте да ставите перница под главата. Партнерот нека клекне точно зад задникот со тоа што малку ќе се навали кон вашето тело. За полесно да пенетрира едното колено нека го стави помеѓу вашите нозе. За да може да прави брзи и лесни движења нека се држи за вашата половина и нека ве движи сам со рацете.

Типови 1X2

Доколку сте корисник на Телеком испраќате СМС порака на  бројот:   144 634

Доколку сте корисник на Оне.ВИП  испраќате СМС порака на бројот:   141 236

Цена на пораката е 20 ден.+ ддв