Невозможна мисија

Невозможна мисија. Инструкции: тој нека легне на подот со скрстени нозе. Вие качете се на неговиот пенис, и свиткајте ги нозете зад неговиот грб. Сега можете да ја псуштите главата на подот. Фатете се за раце и поченете да да влечете. Тој во негов, вие во ваш правец се додека не извојувате победа. Пробајте да се концетритрате на убавото чувство бидејќи брзо ќе ви се здрват нозете и грбот. Можеби првиот пат нема да ви успее, но не се откажувајте се додека не ја освоите мисијата.

Типови 1X2

Доколку сте корисник на Телеком испраќате СМС порака на  бројот:   144 634

Доколку сте корисник на Оне.ВИП  испраќате СМС порака на бројот:   141 236

Цена на пораката е 20 ден.+ ддв