Директно во рајот

Директно во рајот. Инструкции: легнете на кревет бидејќи овој пат сакаме да ви биде што повеќе удобно. Легнете на грб, истегнете ги рацете како да сакате да ги дофатите облаците. Ова е вистинска позиција за релаксација. Тој нека легне врз вас во мисионерски стил. Вие стеснете ги нозете за да постигнете поголемо триење и да го доживеете секое движење како стимул.

Типови 1X2

Доколку сте корисник на Телеком испраќате СМС порака на  бројот:   144 634

Доколку сте корисник на Оне.ВИП  испраќате СМС порака на бројот:   141 236

Цена на пораката е 20 ден.+ ддв