Секс на кауч

Секс на кауч. Инструкции: кажете му на партнерот да седне на каучот или на некоја удобна фотелја. Седнете му во скут, но овој пат обратно. Задникот и вагината сместете ги врз неговиот пенис, додека телото оставете да падне врз подот. Држете се за раце, а тој нека ве држи за бутините. Почнете да работите со половината додека тој прави брзи и кратки движења во вас.

Типови 1X2

Доколку сте корисник на Телеком испраќате СМС порака на  бројот:   144 634

Доколку сте корисник на Оне.ВИП  испраќате СМС порака на бројот:   141 236

Цена на пораката е 20 ден.+ ддв