Еротска осмица

Еротска осмица. Инструкции: вие и партнерот легнете еден пред друг. За почеток вие обиколете ја неговата половина со нозете, додека со рацете потпирајте се на подот. Откако убаво ќе се сместите на неговиот пенис и ќе ја најдете удобната позиција во која најбрзо постигнувате стимулација, време е да ја дооформите осмицата. Партнерот со нозете нека ги опфати вашите гради и нежно нека го движи вашето тело со помош на нозете.

Типови 1X2

Доколку сте корисник на Телеком испраќате СМС порака на  бројот:   144 634

Доколку сте корисник на Оне.ВИП  испраќате СМС порака на бројот:   141 236

Цена на пораката е 20 ден.+ ддв