Мојот Никола

Отсекогаш на Никола гледав како на помладиот брат на мојата најдобра другарка.
Имаше само 15 години и беше речиси цела глава понизок од мене.
Еден ден, тој заѕвони на мојата врата. Збунето му отворив а тој уште позбунето ме гледаше... како да се двоумеше дали да влезе. Ми рече дека Кате (другарка ми) ќе дојде малку подоцна. Така беше и договорот, Кате требаше да дојде кај мене во девет, а сега беше уште седум.... Го одведов во мојата соба, му пуштив филм на двд и го замолив да почека додека се истуширам. Тој седна на креветот и ми рече дека се е во ред со него, не му е проблем да остане сам во мојата соба.
По дваесеттина минути излегов од под туш, се завиткав во крпата и тргнав накај собата.. Кога се приближив до вратата слушнав тешко дишење и кратки извици.. Ја подотворив малку и се загледав во Никола... Тој лежеше на креветот, пенисот му беше изваден и го дркаше со едната рака, додека со другата гмечеше една мека перница. Мижеше... Почувствував жештина помеѓу нозете. Тој не знаеше дека го гледам. Изгледаше толку убаво додека целиот пулсираше и се задоволуваше на мојот кревет. Затреперив, посакав да ми го стави. Оставив крпата да падне и бавно влегов во собата, затварајќи ја вратата зад мене. Ме виде и силно викна. Беше толку запален што не можеше да престане. Забрзано поминуваше со едната рака по својот пенис а другата ја испружи кон мене, повикувајќи ме поблиску до него. Навистина бев влажна. Седнав врз него така што целосно можев да го примам и започнав да мрдам со колковите. Нагоре-надолу.... Сега десно-лево... Тој почна да вика толку гласно што морав да му ја ставам раката на устата, но тој фати да ја гризе и да ме гребе по колената. Ах, ах, ааааах... оргазмот дојде како експлозија... ме фати околу половината и почна да си игра со моето тело. Ме стави под него и почна да ме ебе толку брзо што немав време ни да викам за милост.
Почувствував дека наскоро ќе сврши... погледот почна да му се губи и движењата беа се побавни и побавни.... Го извадив од мене и почнав да го голтам. Прво го лижев странично а потоа почнав да си играм со главчето и да го голтам секој пат подлабоко и подлабоко.
Не можеше да издржи повеќе и сврши... во мојата уста. Ме погледна исплашено. Јас само се насмевнав и му реков дека е во ред....
Потоа станавме и се истуширавме пред да дојде Кате.
Таа, се разбира, не се посомнева во ништо...
Александра, Битола

Типови 1X2

Доколку сте корисник на Телеком испраќате СМС порака на  бројот:   144 634

Доколку сте корисник на Оне.ВИП  испраќате СМС порака на бројот:   141 236

Цена на пораката е 20 ден.+ ддв