Мојата Роднина

Братучетка ми имаше 20 год. Се се случи една нок кога останав кај нив да спијам. Тој ден дојдов од Софија свратив кај тетка ми и тетин ми живееа во Ново Лисице а до дома имав уште најмалку 45мин живеам во Волково. Братучетками се вика Ангела. Тетка ми Кети ми понуди да се истуширам. Влегов во купатилото и почнав да се туширам во кабината веке бев возбуден ми беше дигнат кога влезе Ангела незнаејки дека јас се туширам и ме затекна како го држам во рака и го дркам. Одеднаш го слушнав гласот на тетками ме праша дали имам пешкир, пребледев од помислата дека е Ангела внатре и уште требаше тетками да влезе и да ме види. Се истуширав вечерата беше готова седнавме да вечераме сите а јас едвај ги голтав залаците.
Бев преморен и си легнав. Околу 3 часот по полнок осетив благо дркање на курот. Беше тоа Ангела а на мојот кур малку му требаше да се дигне. Бидејки ми го дркаше јако и ја погалив по главата тихо и кажав да ми го испуши. Тоа искуство ми беше најубаво до сега. Го стави цел во уста и почна да го цица ,мислев дека ке експлодирам и кажав дека ке свршам но таа одбиваше да го извади од уста и ми рече“Колку сладок кур!!!Оххххх свршив кај неа во уста а таа ми рече дека тоа и била најслатката сперма која ја пробала до сега. После тоа ја соблеков па легнав на креветот и почнав да и го лижам пичето кое беше влажно и депилирано и го ставав јазикот внатре “Подлабоко, подлабоко стенкаше и ми ја буткаше главата пониско, ја прашав како би сакала да ја ебам а таа рече дека сака да седне на него.
Се испружив на креветот и нејзиното пиче се најде над мојот кур, го ставив главчето прво полека но таа наеднаш почна да меша со куковите. Често главата ми ја стискаше на градите и и ги лижев малите но тврдите брадавички. После пет минути такво ебење и реков да легне да ги дигне нозете ја повлеков а таа стенкаше од задоволство наеднаш застана и ми рече дека сака да ја ебам во нејзиното тесно газе. Ми се натрти и набрзо бев над нејзининото чмарче. Полека навлегував одеднаш и го набив до крај а таа само застана офна од болка и после две секунди почна да меша со газето а имаше прекрасно газе како и беше само тврдо и тртлесто, како родена да растурање од позади. И кажав дека сум при крај и дека ке свршам а таа почна да мешаше со колковите ги ставаше прстите во уста и што уште не правеше. Кога и реков дека сум при крај се потргна го зема мојот кур и почна да ми ги шмука јајцата и да го дрка со раката. И свршив секаде по лицето и по тврдите мали брадавички. На крај се договоривме да го повториме пак.Но ме излажа од тогаш не одбегнува незнам поради што.

Типови 1X2

Доколку сте корисник на Телеком испраќате СМС порака на  бројот:   144 634

Доколку сте корисник на Оне.ВИП  испраќате СМС порака на бројот:   141 236

Цена на пораката е 20 ден.+ ддв