Шеф

Шеф сум во странска приватна фирма,мојата канцеларија е последна во ходникот. Соработници воглавно ми се жени. Пред една година дојде нова чистачка Јасмина, многу шармантна женска особа. Некоја позитивна енергија избиваше од неа, инаку имаше многу мали гради, тоа не ми се допаѓаше. Јас сум разведен веке десет години и тешко дека ќе можам да и одолеам и покрај малите гради. Кога се вративме од одмор таа беше поцрнета секогаш со кратки маички. Некако почнавме да се зближуваме, прво насмевка, намигнување...сега со нетрпение чекам да одам на работа. Кога зема плата почна да се дотерува...нова облека фризер, педикир, маникир..па и јас одлучив да се подновам и секојдневно од Јасмина добивав комплименти. Во разговор дознав дека е мажена дека има само син и маж таксист во Битола каде и живеам, кој е повеќе пијан отколку трезен и секс немале со месеци. Некогаш ноќе мислам на неа се будам и веке сум возбуден па и го дркам мислејќи на неа. Еден ден чистеjќи ја мојата канцеларија се наведна и ги видов градите мали но слатки, многу ме запали, а посебно она нејзиното ‘‘Извини шефе!!‘‘
Една вечер шетав сам низ градот се чуствував многу осамено, гледав по среќните луѓе кои поминуваа покрај мене држејки се за рака. Случајно ја сретнав Јасмина кај судот во Битола. Продолживме заедно да шетаме, јас веке бев возбуден и не можев да издржам па некако шетањето го усмерив кон тумбе кафе. Застанавме покрај едно дрво самата ми го откопча патентот на панталоните, без пардон, почна да ми го пуши, како да го чекала цел живот овој момент, само ми рече ‘‘шефе... јас сакам да ти го пушам курот курот !!! не можев да издржам и брзо свршив, ме избриша со влажно марамче и  продолживме да се шетаме. После три дена се видовме пак на истото место и пак исто но сега клекна пред мене и почна да ми го пуши ја чуствувам дека сака да ја ебам се преместивме понатака на една клупа ги соблече фармерките и гаќите самата а јас веќе доволно возбуден и го набив курот и почнав да ја ебам менувајки го темпото,ја осетив дека сврши и го извадив и го издркав на нејзиното слатко газе. После тоа се договоривме да се гледаме кај братучетка која има стан а живее во Сиднеј Австралија. Од тогаш помина две години ја имам едно 50 пати ебено и уште си ја ебам.

Типови 1X2

Доколку сте корисник на Телеком испраќате СМС порака на  бројот:   144 634

Доколку сте корисник на Оне.ВИП  испраќате СМС порака на бројот:   141 236

Цена на пораката е 20 ден.+ ддв