Вујче и Дојран

На летовање бев со моите родители, вујче Горан, вујна ми Бети и братучетка ми Мери. Избравме убаво место на Дојранското езеро. Шаторите ни беа наместени еден до друг го одбарав последниот шатор...Незнам ни јас зошто но сакав да имам свој мир. Цел ден додека бев во костим за капење вујче Горан ме гледаше јас се правев дека не го приметував. Вечерта правевме скара, цело време ме посматраше поседно погледот ми се задржуваше на моите цицки ми беше малку незгодно. Тоа е постар човек има 45 години, има убаво развиено тело бивш ракометар, мускулите му се познаваа, кога почнав да го загледувам подобро баш беше згоден.
Јас веке имав дечко кого го сакам, но со него ретко имав секс и бев незадоволна во кревет. Гледав по дечките на плажа додека се сунчав. Го сакав дечко ми но помислував и да го изневерам незнам што ми стана но почна такви мисли да ме оптоваруваат. Се надевав дека ќе најдам некого на плажа да ме задоволи и тоа да остане тука никој да не дознае.
Последната ноќ од одморот скоро сите светла беа угаснати. Само јас неможев да заспијам бев напалена и тогаш се покајав што не го понесов вибраторот. Во мојот мал шатор замислував дека се ебам со некој згоден маж. Брадавиците ми беа многу стврднати, имам големи и цврсти гради кои сакаа машка рака а моето пиче влажно машко јазиче и тврд кур. Мислата дека ме ебе вујко Горан не ми излегуваше од глава. Почнав да се допирам по пичето а во мислите ми беше вујко Горан...
Одеднаш патентот на шаторот почна да се откопчува, се преплашив, нормално бев гола. Одеднаш батериската лампа ја впери во мене вујко Горан, не можев да верувам на моите очи. Сакав да вриштам да направам сцена но тој ми рече да биде ова наша тајна. Ми призна дека со денови ме посматра а сега му се пружила прилика да ме изебе последната ноќ од заедничкиот одмор. Тој беше во боксерици, почнав да го допирам по неговиот веќе надрвен алат. Имаше голем дебел кур. Го земав во уста тој веќе почна да стенка од задоволство ме заврте и почна да ми го лиже пичето. Бев многу влажна и возбудена како никогаш шред тоа. Ме заврте легна на грб и ми го стави наеднаш ме ебеше јако ги осеќав јајцата како ми удираат по моето дупе. Беше при крај јас веке свршив ми го извади од пицето и почнав да му го дркам, го ставив пак во уста и одеднаш осетив топол млаз сперма ,морав да ја голтнам. Утредента се сунчавме и понатака ме гледаше. Неколку години се ебевме се додека не се омажив

Типови 1X2

Доколку сте корисник на Телеком испраќате СМС порака на  бројот:   144 634

Доколку сте корисник на Оне.ВИП  испраќате СМС порака на бројот:   141 236

Цена на пораката е 20 ден.+ ддв