Кате на Горан Другарот

Со Горан сме другари од кратки гаќи шти се вика од средно се забавуваше со Кате, која важеше за најјака пичка во целата населба, која ја биеше глас дека е недопирлива за нас клошарите од маалото и Гимназијата Ј.Б.Тито. Беа прекрасен пар и никогаш не се разделуваа ги викавме Сабота и Недела. Нешто подоцна се венчаа и добија три прекрасни децања. Тој замина за Авганистан преку Браун Рут да работи, заработуваше турбо за година купи нова лагуна втората карсоњера во Н. Лисице. Ана стана се поубава но немав храброст да и пријдам освен тоа и јас бев женет и капак на се ни беше куќна пријателка на жена ми и мене.
Но минатиот месец се случи нешто што за со години сонувал. Требаше да заминам за Солун и Кате се понуди самата, имала резервирано соба во хотел јас нормално со најголемо задоволство го прифатив нејзиниот предлог. Стигнавме во хотелот таа посака веднаш да влезе во купатило, да се освежи мене веќе тогаш ми беше тврд кур камен. Мислев дека ќе ме покани на кафе но ништо од тоа. Излегов сам да се прошетам веднаш се предомислив, сакав да се вратам назад и да ја видам како излегува од купатило. Се изненадив кога од внатре слушнав и машки глас покрај нејзиниот. Ѕирнав преку прозорот и видов како еден тип седи на креветот таа седна до него,тој ја бакна и и ја стави раката под маичката, почна да ја соблекува а она ми го дрка курот. Мене почна да ми се дига курот, ја видов гола имаше супер тело од секогаш бил ТОП.
Тој почна да ја лиже по прекраните цицки и ги лижеше и смукаше малите брадавици она во очите гореше. Сантиметар по сантиметар додека не и дојде до пичето. Ја слушав како стенка и рикаше како луда. Тогаш тој го извади курот кој му беше многу дебел и и го наби во уста до крај таа цело време му го лижеше, цицаше, смукаше и пушеше гледајќи го во очи тоа ме палеше тотално како права Курва гледаше, се ќе дадев тоа мене да ми се случуаше. Тогаш стана и го наби целиот до јајца во пицката и ја слушав како стенка и тотапно беше возбудена и рикаше од убавина- почна се погласно и погласно... дечкото беше жигало што сум убеден дека за пари ја ебеше, слушав како јајцата му плескаат од нејзиното газе веќе ја дупеше од позади кучешки- само како ја имаше натртено.
Потоа таа му се качи од горе,го наседна и почне јако дивјачки да му скока и да се набива на неговиот кур. Менуваа секакви пози и потоа тој сакаше да и го набие во газе .Ја стисна силно за стомакот не и даве можност да мрдне додека она го молеше и му викаше дека ја боли многу и дека не може да издржи... видов дека сака на сила да и го стави....Пак почна да го моли...како се ќе стори само да не и го набива во газето нејзиното невино,но сватив дека не успеала во тоа...дека веќе и го става во чмарчето слушав болни крици. Веќе речиси врискање на цел глас. Потоа тој го извади почна да му го лиже и пак повторно да му го пуши беше тотално откачена му завидував. Но он пак му се крена и пак почна диво да ја ебе. Тоа траеше уште половина час, потоа типот легна до неа и запали цигара.
Следниот ден требаше да се враќаме назад а јас место дома да ја возам свртев и застанав до еден кафич. Таму во детали и кажав што видов и слушнав во хотелската соба почна да плаче и да ме моли да не кажувам на никој. Се запознале минатиот пат кога била во Солун, му дала телефонски број, ја дупел нејзе веќе десет пати. Во жена нема верба, дефинитвно!!! Маж т.е. другар ми Горан р’мба и ризикува живот а жена му се дупи со Грк. Се прашува моја верна и миличка жена Адријана што глупост има направено но, подобро да не знам ке ќе треба да ја пукам во чело...Поздрав Мики

Типови 1X2

Доколку сте корисник на Телеком испраќате СМС порака на  бројот:   144 634

Доколку сте корисник на Оне.ВИП  испраќате СМС порака на бројот:   141 236

Цена на пораката е 20 ден.+ ддв